top of page
Sök
  • annsofiemalmgren

Välkommen på årsmöte 27 marsÄnnu ett år till ända och vi kallar till årsmöte för Matkooperativet i Helsingborg söndagen den 27 mars. Vi planerar för att genomföra stämman fysiskt i lokalerna hos HBG Works, Drottninggatan 14 i Helsingborg.

Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på fika. Tänk på att du måste ha betalt din medlemsavgift för 2022 för att ha rösträtt på mötet.

Kallelse och förslag på dagordning skickas via epost till samtliga medlemmar 15 februari och kompletteras med övriga årsmöteshandlingar senast den 13 mars.

Har du någon fråga du vill ta upp på årsmötet? Inkom med din motion skriftligt till hej@matkooperativet.se senast måndagen 7 mars. __________ Är du eller någon du vet intresserad av att engagera dig Matkooperativets styrelse, ta då kontakt med vår valberedning. Valberedningen består av Eva Thede, William Styrlander och Ann-Sofie Malmgren. Du når dem bäst på hej@matkooperativet.se.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkomna till Sensus lokal på Billeplatsen 1, Helsingborg, kl. 13.00 Det här årsmötet blir speciellt då beslut ska fattas om föreningens framtid. Föreningen har för närvarande ingen verksamhet och sit

bottom of page