top of page
Sök
  • annsofiemalmgren

Medlemskväll för nya medlemmar


Vi vill ge ett extra varmt välkomnande till de som blivit nya medlemmar i föreningen under senare halvan av 2021 och början av 2022. Välkommen till butiken för en medlemskväll med provsmakning, lite mingel (med avstånd) och info om aktiviteter, workshops och allt annat roligt som vi gör i butiken och föreningen.


OBS! Obligatorisk föranmälan här: https://forms.gle/r4szhKCYP32vhE5a6


Vi bjuder på en liten provsmakning av smarriga produkter från sortimentet där vi också berättar om leverantörerna. Du får titta i butiken i lugn och ro och kan kika in bakom kulisserna.


Vi vet att det kan vara svårt att få en överblick på hur föreningen och butiken fungerar som ny medlem. Därför kommer vi berätta hur vi gör för att driva en matbutik helt ideellt, mitt i centrala Helsingborg, med utgångspunkt i lokalt, hållbart och tillsammans.


Föreningen är också mer än butiken. Vi har till exempel en grupp som odlar tillsammans, några fixar goda event kring matlagning och andra ordnar växtbytardagar. Personer från några av de olika grupperna som har hand om butiken, inköp och sortiment, marknadsföring, festligheter och mer är med och berättar kort om vad de gör.


Det vore kul att träffa er som är nya medlemmar, hoppas vi ses i butiken den 7:e mars!

Datum & tid: Måndag 7 mars Kl 18:30 -20:00

Plats: Matkooperativet i Helsingborg, Möllegränden 4A

Obligatorisk föranmälan: https://forms.gle/r4szhKCYP32vhE5a66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkomna till Sensus lokal på Billeplatsen 1, Helsingborg, kl. 13.00 Det här årsmötet blir speciellt då beslut ska fattas om föreningens framtid. Föreningen har för närvarande ingen verksamhet och sit

bottom of page