top of page
Sök
  • annsofiemalmgren

JOBBANNONS BUTIKSCHEF

Vill du vara med och bidra till en bättre värld?


Matkooperativet Helsingborg söker en butikschef som kan vara med och öka försäljning av hållbart och närproducerat livsmedel. I rollen kommer du att: inspirera våra kunder att göra Matkooperativet till deras matbutik för veckohandling samt stötta våra ideella butiksmedarbetare.


Som butikschef har du övergripande ansvar över butiken och har dialog med våra medarbetare som driver butiken. I samverkan med medarbetarna kommer du jobba med försäljning, produktexponering, medlemsrekrytering och andra initiativ för att ständigt förbättra upplevelsen i vår butik och göra butiken välkommande.


Tjänsten är en projektanställning, 20 timmar per vecka under ca 5 månader med start omgående. Tidigare erfarenhet från detaljhandel är en merit.


Matkooperativet Helsingborg är en unik mataffär som drivs i kooperativform. Vi fokuserar på livsmedel inom hållbart, närproducerat och förpackningsfritt. Läs mer om våra värderingar på www.matkooperativet.se.


Skicka in ditt CV och några rader om dig själv till hej@matkooperativet.se.

Rekrytering och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkomna till Sensus lokal på Billeplatsen 1, Helsingborg, kl. 13.00 Det här årsmötet blir speciellt då beslut ska fattas om föreningens framtid. Föreningen har för närvarande ingen verksamhet och sit

bottom of page