top of page
Sök
  • annsofiemalmgren

Årets studiecirkel i odling

VÄLKOMMEN TILL MATKOOPERATIVETS STUDIECIRKEL I ODLING 2022

I årets studiecirkel kommer vi att träffas fysiskt (inne och ute) sista måndagen i varje månad kl 18 (totalt 8 träffar) för att lära oss av varandra och andra om odlingsåret. Från vår till höst.

Vid varje träff har vi ett tema att samlas kring och mellan träffarna kommer vi att ha en digital chattgrupp där vi kan dela information, tankar och frågor med varandra.

Studiecirkeln är gratis och öppen till för alla alla odlingsintresserade oavsett nivå och sker i samarbete med Sensus. Vi hoppas istället att alla har möjlighet att bidra med något till frö- och sticklingbytena.


Integrerat i studiecirkeln är vår Tillsammansodling på Gåsebäck Helsingborg där vi har möjlighet att praktiskt omsätta våra kunskaper. Att vara delaktig i Tillsammansodlingen är frivilligt men några av träffarna kommer att ske där.


Låter detta spännande, hör av dig med föranmälan redan idag via e-post till annsofie.malmgren@gmail.com. Första träffen är den 31 januari kl 18.

Hälsningar

Ann-Sofie, Hanna & Karin

Matkooperativet Helsingborg22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkomna till Sensus lokal på Billeplatsen 1, Helsingborg, kl. 13.00 Det här årsmötet blir speciellt då beslut ska fattas om föreningens framtid. Föreningen har för närvarande ingen verksamhet och sit

bottom of page